Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förbannade nudistens felaktiga yrkesval

instängd bland tyger
arbetar naturisten
i en klädaffär




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-01-05 21:26



Bookmark and Share


  KaptenKatt
det är just så jag känner för samhället..rädd för min kommande plats i livet..Känns så fel..knyter sig i magen..Jag känner med naturisten..Underbar dikt!
2005-01-11

  Cattis Rönn
ha valt en annan bana kanske..:-)) Bra beskrivet!
2005-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP