Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning till svenska av \"A shy Guy\" Nat king Cole


En blyg typ

Ja’ e’ blott en blyg typ
Ingen dryg, typ
Ser på tjejer i smyg, typ,
Inga tjyvnyp
Jag vågar ej ens säga vad jag vill
Till den som jag vill ge min kärlek till

Ja’ e’ blott en vek typ,
Blek, typ
Tycker om kärlekslek, typ,
Smek, typ
Men jag vet inte hur jag bär mej åt
För att hon ska se att jag är kär och kåt

Och varje gång vi ses, typ
Min röst blir svag och hes, typ
Och jag glömmer vad jag tänkte säja nyss
Förbannar att jag, tafatt
När vi tillsammans slafat
Ej ens vågat be om hennes kyss

Ja’ e’ blott en skygg typ
Otrygg typ
Ville va säker och snygg, typ,
stygg, typ.
En sån som flirtar och förför
Precis som hjältarna på bio gör




Fri vers av Anders P VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-12-20 12:40



Bookmark and Share


    Sananas
Fiiiiiiiin :)

Jag blir aldeles varm och lite lycklig innombords.
Aldeles fin.

Man blir glad. :D
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP