Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning till svenska av \"Like someone in Love\" Framförd av bl.a. Chet Baker


förlorad och kär

Ofta förlorar jag mig bort någonstans,
Faller i trance
Som om jag var kär,
Växlar humör som vinden vänder
Undrar förvirrat vad som händer,

Stundom, jag irrar runt bland stjärnor och bloss
Tänker på oss,
Som om jag var kär.
I dina ögon, när du ser på mig sådär
Jag drunknar, förlorad och kär




Fri vers av Anders P VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-12-20 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP