Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag grät för dig


Och när jag grät för dig
stannade världen, stod alldeles still
alla såg det som jag alltid har sett
det är något sorgset över dig

Och när jag grät för dig
öppnade himlen sig
jag visste inte längre vad som var mina, himlens
eller dina vackra tårar

Och när jag grät för dig
var det av omtanke
jag har alltid vetat att du inte är som alla andra
jag vet att du är en ängel som vandrar på vår jord




Fri vers av Elie
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-12-20 12:44



Bookmark and Share


  Freeman
Änglatårar faller från himlen för varje ängel som är saknad...
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elie