Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om skägget











i fradga skriker
skägget om
innerdörr på glänt
men ingen skärskådar
askkoppen med
till filtret nedrökta
fimpar
och innehållet
i garderoben
bredvid skäggets
ordnade skåp
är spritt för
vinden, inte
en knapp kvar
intet
skägget omger sig
med drinkare
men själv rör
han knappt
buteljen
ser bara ut
över festen
och smider
en sorts
plan










Fri vers av siben
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-20 15:27



Bookmark and Share


    Erika H
han känns ganska ensam
i sitt liv
omgiven av andra men ingen som han
men han vill veta
lite mer än vad han ser
så han vilar i sina tankar
snyggt, lite mysiskt
gillas mycket
erika
2007-01-23

    ej medlem längre
he!
ett skägg med
sluga planer..
innerdörren står
obehagligt på glänt
mr s
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben