Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ella Fitz

bebopsnubbarna
med alla sina intrikata
harmoniska löpningar
blev konfysa

när en sångfågel
lätt efterhärmade
allt de spelade
på sina instrument

hur de än försökte
sätta dig på plats
slog du dem
med häpnad

med ditt röstomfång
och din exakta
tonträff




Fri vers av Anders P VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-20 15:50



Bookmark and Share


  kath
ja, vilken fantastisk röst ....vilken musik den formade ... det är härligt att läsa dina texter som ger eloge till musiker du tycker om .... jag rycks med och det kommer minnen och musik i min dag ...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP