Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vi barn i svensson skyn

 

 

Alla vi barn i svensson skyn

Älskar varandra minst lika högt

som släktträdet höjer oss

upp till skyn

 

Aldrig kan jag ens ana var jag varit utan dem

Aldrig kan jag tänka mig ett liv

Utan dem, inte ens för en sekunds tid

 

Så jag säger tack kära ni

Jag älskar er

 

Ni är ett ljus i mitt mörker

Vi må splittras, vi må gå åt olika håll

Vi må kanske inte ens leva i samma land en gång

Men våra band de sträcker längre än ett land,

de sträcker sig så långt, så starkt att vi nästan håller i hand

Trots att vi kanske inte alltid befinner oss i samma drömmars land

 

Ni är allt jag någonsin haft

Ni är allt jag har kvar genom det jag mist

Ni betyder för mig hela världen

Även då några av oss nu stilla vilar i himmelen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 143 gånger
Publicerad 2006-12-20 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*