Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför hatade du mig

 

 

Klagande, klankande, besviken och arg

skriker du alltid svärord efter mig

aldrig kunde jag förstå

varför du hatade mig så

 

Vad gjorde jag dig mer för ont

än att jag levde




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-12-20 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*