Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen


dom skriker och slår
men dom önskar tystnad

det ända dom hör
är ingen som lyssnar

dom är ett slags mellanting

som ingen rår om

vi aktar oss



men vi är ändå dom




Fri vers av MW
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-12-20 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW