Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn



dimma i slöjor
älvor i dur
vi drömmer om drömmar
ett silverstänkt \'hur?\'

dom flyger
likt änglar
vi aldrig dom får

vi lider
dom härdar
våra hjärtan dessa arma år




Fri vers av MW
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-12-20 19:06



Bookmark and Share


  Dilsewat
du får till det ordentligt i slutet... vemodigt!
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW