Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolta tårar regnar inte ofta över paraplyn svarta som mina

 

 

Det regnar, öser, men inget annat

än spelat medlidande

eller änglars tårar i kristall

över oss de ynka patetiska

 

Stolta tårar regnar inte ofta

över paraplyn svarta som mina

 

Speciellt inte Dina




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 125 gånger
Publicerad 2006-12-21 02:33



Bookmark and Share


  Herr Morris
Diamanten och kristalen
glimmrar fram sitt värde
men när själen vill mäta sig
svarar vi bara med ett sorgset

"Stackars"


Fantastisk titel, och underbar text - där de två sista styckena är underbara, och det skulle räcka med bara dem...
2006-12-21

  Azerola
åhh.....den här var såå bra och vilka tårar sen. Titeln säger allt.
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*