Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pengar är källan till allt som är ont

som en bov utan brott,
nitlott
eller ocensurerad kärlek
som en kropp utan hjärta,
men under din madrass ligger en ärta



FÖR ALLA IMPERIUM FALLER




ensam solar han sig i ozonhålet
...
tillsammans överlever dom vintern


wendy som visste,
vet väl nu:
pengar är källan,
till allt som är ont




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-12-21 02:41



Bookmark and Share


    pladask
gillar din lekfulla stil! och raden "ensam solar han sig i ozonhålet" är totalt priceless! ser framför mig en man i badbyxor som har parkerat en solstol mitt framför ett litet ozonhål, som bara han får ha, och alla andra trängs runtomkring, men får inte ta del av värmen som kommer genom hålet. jajustså.
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet