Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför polarexpressen

 

 

Utanför polarexpressen

låg vi sida vid sida

och för en gångs skull

fick du mig inte att enbart lida

 

Det kändes underbart

men denna för stunden ljuva känsla

skulle alltför snart försvinna

och då kom saknaden efter den i dennes ställe

 

och jag, skulle lida igen

ännu en tusende gång skulle jag lida- över dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 140 gånger
Publicerad 2006-12-21 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*