Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roadtrip till Stockholm

 

Mina reskamrater är en febrig 4-åring

en bilsjuk 3-åring

och en längtan så stor att bakluckan inte går igen

 

Det känns som jag smiter

gör något förbjudet

därför är jag pirrande pigg

trots att sömnen varit högst bristfällig

 

Baby, baby, dry your eyes 

Tell the girls I´m back in town

For all of us who don´t belong

To anything or anyone




Övriga genrer av Mareld
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-21 08:27



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Välkommen till snön... *ler*

Och stanna och kissa ofta.
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld