Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ärlighetens namn






Dagarna före jul
infinner sig en
ojäktad känsla

Medan många
stressar i köer
bärande på
alla måsten

står jag i en
egen kö
där ingen
kan förutse
i vilken fart
den skall gå

Kunde jag
byta kö

då vore jag
lika stressad
som många andra




Övriga genrer av Bim
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-12-21 15:16



Bookmark and Share


    Lindizz
gillar denna , bra skrivet
2006-12-21

    ej medlem längre
Ett stilla betraktande. Jag gillar.
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim