Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under välfärdskartongerna


Har rivit de färdiga skisserna,
och repat upp de gamla sömmarna
vridit plagg efter plagg ut och in
för ge de ljusskygga baksidorna
en changs att visa upp sina mönster
i dagsmejans milda morgonsken

i närmaste container har mikrofonerna,
cybalerna och de dåliga vibrationerna
begravts under berget av välfärdskartonger

vill varken ha den senaste Multimulti TVn,
superfritören eller den högteknologiska frysen.

Vill bara sitta i min lilla ask,
med en välvässad pennstump
och ett pappersark som enda rekvisita
och lyssna till ljudet av gryningens droppar
som vandrar med osynliga tassar
längs världens husfasader.








Fri vers av _Mian_
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-21 21:07



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Då önskar jag att du det får...=)
God Jul
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_