Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer finna rätt väg

Det var en gång

någon som sa till mig

att ja kommer hitta rätt väg

och att jag inte kommer gå ensam

på denna väg.

 

men under tiden

får ja klättra över berg

hoppa över stigar

snubbla över stenar

 

tills den dagen kommer

då kommer  ja märka att jag har hamnat rätt

för då kommer omvärlden bli ett med mig.




Fri vers av Nettisch
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-12-21 21:08



Bookmark and Share


  Söder
Ja, ibland är resan svår och lång, men visst kommer den dagen då du hittar vägen, den som gör allt så mycket lättare. Fint diktat...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch