Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår gård sedd från Hamptjärnsberget. Hundforsberget i bakgrunden


God jul

Här bor jag




Fri vers av Anders P VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-12-21 21:49



Bookmark and Share


  ordterroristen
borde läggas i en bilddagbok (frågetecken)
men vackert ställe du har, gott nytt!
(hörde en låt av dig nyss på poetradio,
vill höra mer -vart kan man få tag på det?
eller kan man det?)


/osse.
2007-01-03

  sol
ja, det är ett paradis..
2006-12-29

  Mangal VIP
Vackert!
2006-12-24

    Idun 1
Snön ligger vit över dalen
endast tomten är vaken.
Underbart vackert...

GOD JUL
2006-12-22

    eva m h
Oj vad vackert! Där bor du konungsligt! God Jul!
2006-12-21

  Söder
Ååh, det ser verkligen fint ut. Härlig vy. Där måste du trivas...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP