Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt är himlen molnfri






Jag ville vara björken
trygg i vintersömn

Jag ville vara sömnen
i björkens sommardröm




Övriga genrer av Bim
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-12-21 23:33



Bookmark and Share


    Flisa
Så fridfull och vacker!

Den sparar jag absolut som bokmärke!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Bim