Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limerickar




En äldre man i Ullstämma
på flickbröst jämt ville klämma
men ett bröstimplantat
gav gott resultat
och nu kan han klämma själv hemma

*

Det bodde en herre i Flen
som hade smått utsökta ben
men så plötsligt en dag
efter att inte ha rakat sig på ett tag
kände han sig inte alls lika len


*

En gentleman ifrån Flen
hade helt utsökta ben
men sen han såg sin fars
i ett playboy-reportage
har han bestående men


*

En grop på en stor kyrkogård
vars älskling gått hän till vår lord
sa en dag till sin tjej:
'du är som jord för mig;
så fyll mig - och res upp min gravvård'




Bunden vers (Limerick) av pladask
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-12-22 15:06



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ja den första är riktigt bra,
bra jobbat, mer limericks åt folket!
2007-02-12

  himlens hemlighet VIP
den första är grym...och jag gillar inte ens limricks :)
2007-02-11

  Pulsatilla
Fnissar förnöjt!
Limerickar är underbara!
Dina är av skön kvalitet! ;}
2006-12-30

  Anders Bek
Menväntanulitehär! Den första känner jag igen! Men vem var det nu som skrev den...???
2006-12-26

    Bodil Sandberg
Hehehehehehe...hahahahaha...hooooooooohooooooooooo...älkskar limerickar!!!Tack!!!!
2006-12-25

  madinsane
jag som inte kan skriva limerickar om så självaste livet mitt hängde på det, är rysligt road.
dessa är underbara. av mitt leende att döma.
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

pladask