Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneslucka


Den stora människans ensamhet

är lika vis liten som
de smås räds i skingrad flock

Den lilla människans storhet
fylla föga fritt; ett taktilt Nobelpris retarderat ljug
sig dubbla tungors sälla

chironde sände bud

tiden i

timman innan

tiden åt


de vackraste
de staplas ovanpå varann

Pantlåna sig en längtan

knapparna håller bevis

ja, störst av allt var kärleken
tills dagen isen kom
med svartbriketterna
från svartbältenas
gästabud

 

 




Fri vers av Cattastropher
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-22 22:49



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Otroligt vacker!
2007-01-27

  Arte
oj va berörd man blir ..underbart igen Cat !
2007-01-18

  aftermath
vilken text! orden väcker och skakar om på ett vis jag gillar.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher