Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att den som dikten är till känner sig träffad.


Jag gråter röda tårar ikväll


Jag gråter röda tårar ikväll
av både glädje och smärta
de kommer dirket från mitt hjärta

och du är en ängel utan vingar
som jag hoppas att jag ej tvingar
att vara speciell för mig
jag är glad att jag funnit dig

Jag gråter röda tårar ikväll
för jag har så mycket känslor här inne
du har klamrat dig fast i mitt minne

och jag vill inte va ivägen
men jag finns för dig i alla lägen
föralltid vill jag va din vän
om du inte förstått det än

Jag gråter röda tårar ikväll
och jag hoppas att du också vill ha det så
att vi ska va de bästa vänner vi två




Fri vers av Elie
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-12-22 23:09



Bookmark and Share


  MoonAlexia
Väldigt fin!
2007-01-02

    Panta rei
Vacker, vibrerande text som berör!
2006-12-24

  Freeman
En nattuggla som inte kan sova läser...och gråter av glädje, över att det kan finnas vänner som är liksom änglarna vackra!
2006-12-23

    Cammo
:d den passar mig perfekt jsut nu. TAck så jätte mycket
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elie