Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett plus ett är tre

med blicken bakåt
och tankarna framåt
reser vi tillsammans
tusentals mil

gårdagen blev just då
när vi dansar två
 till backspegelstakt
i samma bil

hetsade kroppar värkte
grödors knoppar märkte
efter månljusets
hemfärds te

knoppar brister snart
till liv så bart
kan jag förstå
ett plus ett är tre




Fri vers av Fredric
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-12-23 00:57



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Den här är fin, Fredric:
Den har en fin rytm och många trevliga ord...
Och det budskap jag får fram..
Ja, det är det bästa.
Grattis!
och GOD JUL !
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric