Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kommer det inpå mig.. det förflutna, eller är det framtiden?


jag fann ett spelkort..

jag fann ett spelkort mellan golvets bräder
jag såg det var en dam

du finner mig nog på en fest nånstans
jag har en obekväm tystnad som väntar på dig

men det är okej att vara tyst
när det inte finns så mycket kvar att prata om
och folk som alltid pratar
säger så lite känns det som

dina små lögner
och ännu mindre sanningar
dina diskreta rädslor var
vackra för såna som jag




Fri vers av Andreas Borg
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-12-23 02:32



Bookmark and Share


  Luminus
Wow...
den tog mitt hjärta och kändes i magen.

Tack/Gita
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg