Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte vill Gud att skulle bli så här


Julefrid - vardagsfrid

Det ligger mycket i det ordet
som används flitigt dessa dar
vi talar gärna om julefriden
som vi vill ha nu i denna tiden
Men jag vill starta ett upprop för
att alla ska önska sig i ett kör
ett fenomen som vi borde önska
vi borde kämpa för vardagsfrid
Ty den vars tillkomst vi med julen hyllar
ville aldrig att bråk och slag
någonsin skulle höra till någons dag




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-12-23 08:15



Bookmark and Share


  kath
vardagsfrid ---- är ett ord som värmer ... visst är det där vi bygger liv i ljus ... det svåra för människan .....hennes utmaning på sin väg ...

önskar dig en dag i denna frid
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP