Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållös


Tänk att vara mållös

för en gångs skull.


Det är varken måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
eller söndag

Det har stannat nånstans
runtom
inuti
mittemellan

och hjärtat tickar lugnt

sedd av dina blå




Fri vers av Sway
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-23 18:44



Bookmark and Share


    Mr.painter
Bra skrivet
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway