Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta spring ifrån livet

Tankar känslor
som oroar och skrämmer
ondska......inte avsiktlig
utan mera av slentrian
för att vi inte hinner bry oss
inte hinner tänka efter före
så lätt vi tappar det goda
i farten

i jakten på lyckan
rusar vi fram och märker inte
att det är livet vi springer ifrån




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-12-23 20:06



Bookmark and Share


  stefan.g
Så innerligt tänkvärd. Bra skriven!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP