Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så blev min femåring en prinsessa


Simsalabim

Kronan, trollspöet och vingarna
ligger kvar på golvet.
Själv är hon på väg ut genom dörren
när jag hör henne ropa:
Mamma föresten, spelar prinsessor innebandy?
Mest varje dag, svarar jag och hör dörren slå igen.
Prinsessan på väg till träningen,
drottningen drar sig tillbaka.
Byter blöjan på prinsen.




Fri vers av Sara Boström
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-01-07 21:05



Bookmark and Share


  stronza
känner igen mig starkt (har en tre-årig dotter och en 7mån pojk)
2005-01-16

  Mats L.
Den här drog på smil banden
2005-01-10

  kath
Din text gav mig härliga vardagsrysningar. Dina ord beskrev den där fina stunden som sveper in och omsveper en då och då och väldigt ofta när man är nära sina barn. De är verkligen i ständig närhet med livets magi..
Tack för en härlig lässtund.
Kath
2005-01-09

  Cattis Rönn
om prinsar, prinsessor och drottningar i vardagsmiljö...Bra skrivet!
2005-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström