Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vi älskade

 

 

 

Ty Som vi älskade varann

innan världen kom tillbaka

och krossade våra hjärtan

och vi förlorade varann

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-12-24 05:46



Bookmark and Share


  stefan.g
Innerlig och bra skriven..
2006-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*