Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna färger

 

 

Ryggen kuvad från väggen

vid vilken hon sitter

tårar strillar nerför ansiktet

sanna färger skiner då in

genom fönstret och bryter mörkret

och hon lyser vit som en ängel, himlen är blå igen

det svarta är borta och endast lyckan finns kvar

 

den drömmen är allt hon har




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 147 gånger
Publicerad 2006-12-24 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*