Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörjande instrument

ensliga toner från ett sörjande instrument
slår följe med mina tankar

en sång av saknad
i hjärtat som bultar så hårt

någon eller något
som känner som jag

långt borta i en annan tid
var det någon som kände som jag

en tröstande tanke
då allt är så svårt

min vän jag aldrig talat med
aldrig mött, aldrig sett

men ändå känner jag min vän
genom tonen av ett sörjande instrument




Fri vers av Nemloth
Läst 540 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-12-24 13:59



Bookmark and Share


  aftermath
bara de 2 första raderna e vackra i sig.

nästa stycke väcker beundran..

senare blir det nära nog fulländat
2006-12-26

    eva m h
Fint förmedlat om musikens budskap!
2006-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Nemloth