Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Julen

 

 

Julens ljus de lyser

men i mitt hjärta känner jag endast

ensamhet och mörker

försöker stå rakt, men jag sjunker

 

Anstränger mig så för att le

allt för att de inte skall kunna se-

att jag ännu en gång är döende

för för det vill jag aldrig utsätta dem

aldrig någonsin, igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 107 gånger
Publicerad 2006-12-25 04:28



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det var en smärtsam text... Jag har själv gått hela dagen och försökt upprätthålla min fasad. Idag har jag känt mig som världens ensammaste.. Var skit jobbigt.. sitta och skämta.. låtsas vara social.. hemskt.

Sedan att du också känt dig ensam.. det känns verkligen. Tungt.

Du är inte ensam. Det finns många som håller av dig! =)
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*