Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallaste vintern på länge

Detta är den
Kallaste vintern på länge
Säkert hundra år
Och hundra minus

Måste va den
Hemskaste julen
På flera decenier
Ensammast i världen


En hemlighet
som ingen vet
viskas runt i korridorerna
men ingen hör för
deras munnar täcker med
stora ord
och ingen ser för
deras ögon blinkar
för allt som är fult


och snön faller
den kallaste vintern på länge
fast det är varmt
Kallaste vintern på länge


och inget vet
för det är en
hemlighet
och hemligheter får man
inte säga
och det är min hemlighet
som ingen vet
bara jag



bara jag




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-11 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda