Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista tystnaden

 

 

Ödsligt

tomma rum ekar

tystnaden andas ljudlöst

öronbedövande tystnad

inga ord existerar längre

alla har lämnat

alla utom jag

 

Ty jag ligger döende och jag

 

klagar inte längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-12-25 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*