Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över-allt

 

 

Överallt finns du, I vinden

bakom mig i spegelns blanka yta

I andan av havet där du levde som mest

I mina händer, I mitt hjärta

du är en del av min smärta

 

Allt minner mig om dig

och det får mig att sakna dig

nåt så outhärdligt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-12-25 18:26



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Minnen, kanske såhär vid juletid. Tänker tillbaka på det som var. Ont.. så otroligt ont. Känslan av att ge upp, försvinna in i mörkret för att aldrig, ALDRIG återvända. Att kanske bara kasta sig framför den där långtradaren som kommer farande i 120 km/h. - Det är tankar på desperata sätt att finna ett slut på saknaden och smärtan.

Men det skulle inte ge något. Vi skulle skada våra nära och kära om vi gjorde så.

Fint, smärtsamt..

Lider sannerligen med vartenda ord som du yttrar.
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*