Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN OBESKRIVLIG KÄNSLA AV SAKNAD


EN KÄR VÄNS DÖD


EN KÄR VÄNS DÖD




Kan man någonsin förklara hur man känner inför en kär väns död
Man borde ha förstått något och lagt på mer av kärlekens glöd
Ett definitivt slut, det finns ingen återvändo, man blir helt tagen
Utav den sorgsna nyheterna det blir som en smäll i ansiktet, man känner slagen

Man vandrar på jorden tillsammans, men vi känner inte varandra så väl Det är lätt att förnimma, ditt skratt och hjärtat fanns där med din själ
Att försöka att förklara är mycket svårt, man genomgå en hjärntvätt
Jag vet att svårigheterna var många och ett liv på jorden är inte så lätt

När man tänker tillbaka så kommer man ihåg det som var vackert en gång
Man har försökt att gestalta detta både instrumentalt och i sång
Vägen kan vara på krokig och smal men ändå måste man se de små ljusen
För döden är inte ett slut, utan en ny början, man är inte alls utfrusen

Änglavingarna flyger med dig till en värld av salighet och rättvisa
Där är det så att man behöver inte oroa sig för något, utan bara lovprisa
Ingen glömmer det skratt eller den gråt, du var som andra, riktigt unik
Jorden hade då varit en människa kortare, nu var den helt magnifik


Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-12-25 18:43



Bookmark and Share


    Josse G
Den är underbar denna dikt
Så välskriven jag önskr jag
kunde skriva så

JossG
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G