Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TRON KAN FÖRSÄTTA BERG


TRONS TRÄDGÅRD

TRONS TRÄDGÅRD




Var finns ödet när man behöver tala om hur det egentligen blev
Ibland känner man sig liten, som en riktig nybörjare elev
Hur ska man kunna förstå varför allt händer just idag
Är det så att man aldrig ska kunna känna sig riktigt glad

Vem har sagt att just du ska gå på en bädd av rosor genom livet
Allt är inte ett skimmer av solnedgångar, som det ibland står skrivet
Kan man någonsin förstå varför just jag har kommit till denna värld
Det har ju inget att göra med om man är mer eller mindre värd

Att inget vet egentligen vart vi är på väg, igen vet destinationen
Det finns många spår att välja emellan när man står på stationen
Kommer mitt namn att ropas upp som en av dessa resenärer mot en annan dimension
Hur ska man kunna förbereda sig på bästa sätt för denna situation

Tron är en av de största egenskaper vi människor har fått som gåva
Det är ju naturligtvis klart att det finns ingenting man kan lova
Men man kan odla det hopp i trons trädgård och hoppas på att det gror
Då kommer det att växa upp hoppets plantor att man egentligen tror



Mr G














Fri vers av Mr G
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-12-25 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G