Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros, var aldrig nog

 

 

Jag, ville ha världen

och Han var världen för mig

Han ville ha världen

och Jag, var bara En Del av den

 

Den dagen förstod jag att vi

aldrig skulle bli ett vi

och jag lämnade honom där han stod

men Han, kommer aldrig

någonsin att lämna mitt hjärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 122 gånger
Publicerad 2006-12-26 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*