Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas-ögon

 

 

Hans glas-ögon

 

petar stilla på horisonten

 

till verkligheten

 

som en fot gräver sökande i grusen

 

på en väg av asfalt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-12-26 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*