Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TROR JAG LIDER AV PUNK!!


1+1 =1

Bark ,sten ,mossa och regnet som öser doften är naturlig smaken är god. äkta, låt skogen tala och tystnaden lyda.

Plast, natrium, bensin doften är osmaklig, enkelt lätt och ytligt i vår nya värld. ljuden ekar och maskiner luktar kontroll.

Tankar om mänskliga framsteg är förbjuden frukt.
Vad är rätt vad är fel och vem e jag att bestämma det.
ont gott eller svart & vitt.

vad är var när??

Vår jord, Vårt ansvar, Mitt liv ,Mitt ansvar
samförstånd, koppling ?? 1+1=1 eller vänta det är ju 2

Orkar inte mer
Kampen är över jag ger mig.
Det är svårt med balans.

Naturligt är vackert.
Naturligt är skönt.

Jag tror jag lider av punk!!





Övriga genrer av coffe
Läst 966 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-12-27 00:37



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
du är inte ensam i lidandet, du är så jävla bra. jag är arg på hela världen och det passar mig att läsa det här... ös på ös på så kan vi sparka sönder allt sen :)
2011-10-20

  en blomma för dagen
åh!
naturligt är vackert
naturligt är skönt

jag tror jag lider av punk!!

Älskar det!
Filosofiskt o tänkvärt.
Vackert!
2008-09-21

  dansa som dom andra
Gillar den skarpt! Väldigt bra skrivet! :)
2008-09-08

  tjort
Haha! Härlig text!

Men du, jag tror att 1+1 kan vara både 1, 2 och 3!

keep it up
2007-10-13

  Spindigo
naturen är naturlig, en grushög + en annan grushög = ändå bara en grushög ^-^
2007-06-12

    ej medlem längre
Du hade rätt, gillade den skarpt, bra skrivet!
2007-06-01

  SMLU
Bra. Bra skrivet!
2007-02-21

    susi
gillar den
2007-01-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vet ej riktigt vad du menar med punk hehe men gillar dock texten! :)
2006-12-29

    Charlotte S
"enkelt lätt"

Förvånande ordval efter varann.
De två säger mycket!
2006-12-29

    Camillaa
haha okej
absolut läsvärd!

/ C
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe