Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

 

Dröm vidare

trots alla motgångar

mellan armbågande småtanter

och rivsår mot själen

trots alla de klor fast vid

ditt sköra hjärta

 

Dröm igen, och igen

trots att den förra föll

och gick i kras

Tillsammans med dig

 

Säg mig vad du dröm unge kvinna, unge man

inte kan den väl vara så omöjligt om du drömt dig den

 

Så Dröm älskade du, dröm igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 141 gånger
Publicerad 2006-12-27 04:42



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Drömmar går i kras
Drömmar går i uppfyllelse
Det är livets gång.
Även om den ena oftast inträffar mer än den andra..

(och armbågande småtanter är en riktigt plåga!!) :P
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*