Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

 

 

osäkerheten som tar över min värld
är tystnadens vän

ju tystare min värld
desto större min osäkerhet

snälla skrik åt mig
lämna mig inte i ensamhet

snälla var arg på mig
lämna mig inte i ovisshet

snälla berätta vad jag gjort för fel
låt inte tystnaden ta kål på mig




Fri vers av Xena
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-27 13:37



Bookmark and Share


    Syrak
Förstår dig att tystnaden kan vara outhärdig ibland...fint diktat
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena