Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen idé

när hjärnan är helt tom
så där tom
att det ekar när hjärtat slår

då är det ingen idé att
ens försöka



















vara kreativ




Fri vers av Xena
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-12-27 16:05



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
hahaha I know
2006-12-27

  Rachel Roth
jasså?!
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena