Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

carpe dium

när ska man orka leva nu
sluta grubbla över tid som gått




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-01-09 15:24



Bookmark and Share


    Idun 1
vill inte bara fånga dagen utan
stunden som är nu. Vi behöver
få vila i nuet, varken se bakåt
eller framåt i detta kaos.
2005-01-09

  Cattis Rönn
men som sagt livet går vidare...och vi med det...Bra beskrivet!
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP