Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vi aldrig var odödliga

 

 

Våra andetag ekar tomma toner

längst in i den svarta gränden

där den gamle vilar ensam nu

han som en gång Var

precis som du

 

Kylan målar våra andetag i rök

tillåter oss att Se att vi inte längre är odödliga

om vi ens någonsin var det

 

Men vi behöver världen

trots att vi inte alltid visar det

och leker öppet med våra svaga sidor

utan i sandlådans ro, får själen endast Iinnebo




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-12-27 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*