Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret på min fråga

 

 

Är så rädd för din röst

att den skall tala i gåtor

spy galla över mig

när jag ringer

 

 

är så rädd för att den skall gråta

för att den aldrig skall kunna förlåta

 

Livrädd för att du ska svara

och svara ärligt på min fråga

ärligt och...

 

elakt brutalt

 

Antar att jag är rädd

för sanningen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-12-28 00:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sanningar är inte alltid behagliga...man skyggar ryggar...som den människa man är...inget konstigt...snyggt fångat som busen!
2006-12-28

  Freeman
Alla är vi rädda....ofta ofta för sanningen...även sanningen om oss själva, den vi bär i vårt inre. Så bra är din dikt!
2006-12-28

    ej medlem längre
En väldigt bra skriven text*
Enkel rätt fram och klar,
men ändå poetisk*
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*