Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ETT PERSPEKTIV AV SKRÄCK


DU SKILSMÄSSO BARN AV I GÅR

DU SKILSMÄSSOBARN AV I GÅR.

En sorgsen blick
av längtan
Blicken liksom
irrade
Kunde inte finna ro
Tusentals frågor
slungades
in i det centrum
av kaos

En sista blick av
ångest
Borde man vinka
Någon slog av
fötterna
Den barriär av trygghet
Spolades bort för
alltid
Vad väntade runt
hörnet





Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-28 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G