Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ETT DRÖMPERSPEKTIV


DRÖMMAR



Drömmar flyger som en
pappersdrake
Högt, svävande där ovan,
kommer vi
någonsin att nå dit




Bunden vers (Haiku) av Mr G
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-28 09:57



Bookmark and Share


  daniele
super gulligt skrivit
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G