Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UNIVERSUMS MYSTERIER


AFTONSTJÄRNAN

AFTONSTJÄRNAN


När man tittar upp mot himlen så ser man Aftonstjärnans ljus
Den tindrar över världens tak och ge oss hopp i alla våra hus
Vad har du att säga till oss människor på vår lilla jord
Om du kunde förmedla ett hopp om kärleken som ett av våra starkaste ord

Man får en känsla av ömhet när man blickar upp mot detta skådespel
Kan någon säga då att det här det vi ser är rätt eller fel
Den enda vi vet är att universum är så oändligt stor
Skulle man inte kunna tro att någon däruppe i det landet bor

Visst lyser olika våra öden men vi ska samma väg gå
Man kommer så småningom fram till den port stora eller små
Blir den tung att öppna eller kommer den att välkomna oss alla
Det är ingen som vet men det är något där som frestar och kalla

Du Aftonstjärna som skänker mig ro i min sargade själ
Din Aura lyser och förmedlar bara gott och vill oss bara väl
Du har lyst i så många miljoner år och ingen kan förstå detta under
Så håll mig i dina armar och lyft upp mig nu som i den sista av stunder



Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-12-28 10:04



Bookmark and Share


    Josse G
Shit du skriver så bra.
Du måste göra en bok om dina dikter
Har du ingen hemsida?

Jossg
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G