Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att finna något du alltid velat ha, på ett ställe som är fel.. Eller en tidpunkt i livet som är fel.. Att livets ironi ska hinna ikapp en...


Att finna..

-Att finna Rätt så fel.-
Jag trodde aldrig att den känslan skulle komma.
Den genuina känslan av lycka.
Men den kom och den kom så fel...

Jag trodde aldrig att jag skulle finna.
Finna en likasinnad som jag.
Men så dök du bara upp.
Men det var fel dag...

Jag hade inte tid för kärlek.
Inte kraft att älska mer.
Jag hade inte lust att leva.
Nu är lusten allt jag ser...

Lusten till att känna.
Känna dig, andas dig, älska dig.
Men jag hade gjort ett val.
Jag hade ju bestämt mig.

Bestämt mig för att ge upp hoppet om kärlek.
Varför gav du mig hopp?
När allt jag fick var svek?
Det som nu sprudlar i min kropp...

Är bara allt.
Bara allt jag kan vara.
Men jag ville vara allt.
Allt för dig min kära.

Att finna rätt så fel.
Är bara en del.
Men att ändå vågade jag vara...
Ja, Allt för dig min kära!





Fri vers av Mysiga Moa
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-12-28 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa